רבים מאתנו מכירים את הסיטואציה הזו, אנחנו מתארגנים לקראת לטיול בארץ.
במהלך ההתארגנות אנחנו דואגים לקחת את כל הציוד הדרוש.
בגדים קצרים וארוכים, משקפי שמש, קרם הגנה ומה לא.
אבל מה עם אוכל?
כשמדובר באוכל וטיולים, זה הרי ברור שסוגי המטיילים בארץ נחלקים ל-2:
הסוג הראשון: המחפפים
כולנו מכירים את המחפפים. הם לוקחים שקית גדולה ודוחפים לתוכה את כל מה שהם רואים במטבח. כמובן שמדובר רק במאכלים שיכולים להחזיק מעמד בטבע ללא קירור. מה המאכלים הללו כוללים? שקיות של חטיפים, פיתות, טונה, טחינה גולמית וממרחים.
הסוג השני: המשקיעים
סוג השני של המטיילים אלה המשקיענים. יש להם בבוידעם או במחסן את כל הציוד הדרוש להכנת ארוחות שוות בטבע.
הם יוצאים עם נגרר ומעמיסים עליו שולחן מתקפל, ציליה, מקרר עם בשרים, ממרחים, גריל, תבלינים ומה לא.
אלה האנשים שיושבים בטבע עם שולחן מסודר ועליו מפה עם כל טוב הארץ.
אלה האנשים שגורמים לכל הסובבים אותם לשמוע את הבטן מקרקרת ולהגיד בלחש: "מישהו פה מכין על האש!".
אלה האנשים שגורמים לכל מי שנמצא סביבם להזיל ריר ולהבטיח לעצמם בקול: "בטיול הבא שלנו אנחנו מביאים גריל גז ועורכים על האש! מילה שלי!".
אם אתם מזדהים עם האמרה הזו והבטחתם לסובבים אתכם שבטיול הבא אתם תעשו כל מה שנדרש כדי להתארגן על ארוחת בשרים כמו במסעדה, הגעתם למקום הנכון.
בשורות הבאות תקבלו את הטיפים שיסייעו לכם להתארגן לקראת הטיול הבא שלכם בארץ:
תשכירו מראש נגרר לרכב
כדי שתוכלו ליישם את הטיפים הנוספים שלנו, אתם צריכים שיהיה לכם נגרר לרכב.
אם אתם נוסעים לטייל בחודשי הקיץ, אנחנו ממליצים לבדוק אפשרות להשכרה כמה חודשים קודם לכן. הסיבה לכך היא שמטיילים רבים משתמשים בשירותי השכרה של נגררים, כך שייתכן שאם תיזכרו ברגע האחרון, תישארו ללא נגרר.
קחו אתכם גריל
עכשיו, אחרי שיש לכם נגרר, אתם יכולים לקחת אתכם את הגריל שיושב לכם במרפסת או בחצר.
הטיפ הזה יכול להישמע "כבד" עבור רבים. אבל תאמינו לנו שהמשקל הזה ישתלם לכם בסופו של דבר.
אם עדיין אין לכם גריל במרפסת או בחצר הבית, אנו ממליצים לכם לבדוק באינטרנט. יש מגוון ענק של גרילים מעולים באתר BBQ שיגרמו לטיול הבא שלכם להיות הרבה יותר טעים.
תיקחו אתכם מיני מקרר
חשוב מאוד שתיקחו אתכם מיני מקרר כדי שתוכלו לשמור את הבשרים שלכם בקירור. הרי ייקח לכם זמן עד שתגיעו למקום שבו תטיילו ועד שתקימו את המחנה הקטן שלכם. יש מי שלוקחים איתם צידניות עמוסות בקרח, אבל אנחנו ממליצים שלא להתפשר על צידניות, אלא להביא אתכם מקרר שיגרום לכם להיות בטוחים שהבשר האיכותי שלכם נשמר היטב.